top of page

Talenti collecties

De nieuwe collecties die door Talenti worden gepresenteerd, zijn allemaal geïnspireerd op de warme en heldere sferen die je kunt inademen in de landen rond de Middellandse Zee. Ze worden gekenmerkt door hoogwaardige elegantie en minimalistische stijl en zijn het resultaat van de beste internationale en Italiaanse designscholen.Het gebruik van kleuren maakt het mogelijk om niet alleen de schoonheid van Italië te beschrijven, maar ook de pracht van Spanje, Frankrijk, Griekenland en Noord-Afrika: de helderheid van het wit, getemperd door de sobere en elegante toon van ecru en grijs, maakt plaats voor de intensiteit van het groen, samen met de warme tinten van terracotta, de charme van de amarantbloemen en de gele levendigheid van de zuidelijke citroenboomgaarden.

Cliff (2).jpg

Premium Collectie

Net als in een impressionistisch palet hebben onze ontwerpers binnen de Premium collectie een kleurenspel gecreëerd, soms puur en levendig en soms co-protagonisten van de natuur, de echte ster. Dit meesterschap, samen met de kwaliteit en het onderzoek naar de materialen, zal uw huis en tuin veel zon, zee en absoluut plezier brengen.

CleoSoft alu (23).jpg

Icon Collectie

Icon staat synoniem voor genialiteit, creativiteit en stijl. Onze collecties zijn een magische mix van design en innovatievermogen. De Icon-stijl is geïnspireerd door de Italiaanse elegantie en verrijkt door de internationale roeping voor zeer eigentijds design. Icon herdefinieert de regels van het buitenleven.

CleoSoft alu (23).jpg
bottom of page