top of page

Ontdek ons aanbod van design aardewerk

KLEI
MET EEN ZIEL

Atelier Vierkant is een toonaangevend bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van keramische potten in aardewerk. De potten van dit atelier zijn met de hand gemaakt en vervaardigd uit hoogwaardige kleisoorten die afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld.

De potten van Atelier Vierkant zijn niet alleen functioneel, maar ook artistiek en esthetisch verantwoord.

 

Het bedrijf combineert traditionele technieken met moderne ontwerpen en creëert zo potten die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Elk stuk is uniek en heeft zijn eigen karakter en uitstraling.

Een belangrijk aspect van de productie van Atelier Vierkant is de zorgvuldige selectie van materialen. Het bedrijf gebruikt alleen klei van de hoogste kwaliteit, die wordt gekozen op basis van de textuur, kleur en plasticiteit. Deze klei wordt met de hand gekneed en gevormd tot de gewenste vorm, waarna het zorgvuldig wordt gedroogd en gebakken in een oven.

De afwerking van de potten is ook een belangrijk aspect van de productie. De potten van Atelier Vierkant hebben een unieke, met de hand aangebrachte afwerking die het karakter en de textuur van de klei benadrukt. Het bedrijf gebruikt verschillende afwerkingsmethoden, waaronder borstelen, polijsten en schuren, om de gewenste look en feel te creëren.

Atelier Vierkant heeft een uitgebreide collectie potten in verschillende maten, vormen en kleuren. Het bedrijf produceert niet alleen potten voor buiten, maar ook voor binnen.

ZOT VAN KLEI

De potten zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële projecten en worden wereldwijd verkocht aan gerenommeerde architecten, landschapsarchitecten en interieurontwerpers.

Kortom, de keramische potten van Atelier Vierkant zijn een prachtige combinatie van ambachtelijke vaardigheden, hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook een kunstwerk op zichzelf en een waardevolle toevoeging aan elk interieur of landschap.

Wil jij de onbeperkte mogelijkheden ontdekken voor jouw project? Contacteer ons vrijblijvend!

Diphano_Alexa_Ambience_85.jpg

Call 

+32 479 79 62 47

Email 

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page