top of page

Ontdek ons aanbod voor jouw zonwering

HERE
COMES
THE SUN

De warme zomerzon kan een genot zijn, maar het kan ook te veel van het goede zijn. Op zulke dagen is het belangrijk om een schaduwrijk plekje te vinden om af te koelen en te ontspannen. Zonwering en screens kunnen hierbij uitkomst bieden.

Een goede zonwering is niet alleen functioneel, maar kan ook bijdragen aan de sfeer en uitstraling van je huis. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke markies boven de voordeur, die je huis een charmante en uitnodigende uitstraling geeft. Of kies voor moderne screens in strakke kleuren die perfect passen bij een eigentijdse architectuur.

 

Maar naast de esthetiek is het natuurlijk vooral belangrijk dat de zonwering doet waarvoor het bedoeld is: bescherming bieden tegen de hitte en de zonnestralen. Screens zijn hierbij een goede optie omdat ze effectief zijn in het weren van de zon en tegelijkertijd het zicht naar buiten behouden. Zo kun je heerlijk genieten van de buitenlucht zonder last te hebben van felle zonnestralen.Als de zon fel schijnt en de temperatuur stijgt, is het verlangen naar schaduw en verkoeling groot. Zonwering biedt hiervoor de perfecte oplossing. Het geeft ons de mogelijkheid om te genieten van de buitenlucht, zonder blootgesteld te worden aan schadelijke UV-stralen. Bovendien zorgt zonwering voor een aangename temperatuur in huis, waardoor we ons comfortabeler voelen en minder energie hoeven te gebruiken voor koeling.

Wil jij de onbeperkte mogelijkheden ontdekken voor jouw project? Contacteer ons vrijblijvend!

Diphano_Alexa_Ambience_85.jpg

Call 

+32 479 79 62 47

Email 

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page