top of page
PremiumTalenti.png

Premium Collectie

De nieuwe catalogus waarvan de producten zijn geïnspireerd op mediterrane vormen en zowel Italiaans als internationaal design. De Premium Collectie verbindt uw huis met de natuur, dankzij de vormen van de producten en de gekozen materialen.

01

CORAL

Coral Collection is geïnspireerd door modulariteit en wordt gekenmerkt door materialen, zoals aluminium en touw, die het product verfraaien en tegelijkertijd kwaliteit verlenen op lange termijn. De strakke lijnen en de uitgebalanceerde composities worden verrijkt door een reeks accessoires die een hoog niveau van bruikbaarheid en comfort mogelijk maken. Het thema van het touw is overheersend en is ook terug te vinden als detail in de handgrepen van de stoelen, in de bijzettafel of in de poef. De banken, die verzacht zijn
door de sierkussens, kenmerken zich door het stevige volume van de zitting een contrast creëren met de stoelen en de loungezetels die dun en verfijnd zijn structuur introduceert in plaats daarvan het thema lichtheid.

02

SLAM

Wanneer eenvoud en rechtlijnigheid van de vormen een project kenmerken, is het resultaat een collectie zoals de nieuwe Slam. Er zijn maar weinig elementen die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd om leven te geven meerdere interpretaties. De gecoate structuur/frame volledig gemaakt in aluminium, omhuld door een textielcoating en gecombineerd met zachte kussens, geven ze het geheel weer collectie voor de essentiële en strakke vormen creëer een elegante en tijdloze charme.

03

CLEO SOFT ALU

Het leidende principe van de Cleo Alu collectie is het creëren van een jonge en dynamische lijn, in staat om de waarnemer emotioneel te betrekken. Cleo alu collectie
wordt gedreven door de wens om te experimenteren met contrasten en ongekende combinaties van materialen: de lichtheid van het aluminium en de verrassende elegantie van de bekleding worden gecombineerd een nieuwe zachte demping die zeer gastvrij en comfortabel is, waardoor een nieuwe lijn ontstaat die perfect past bij elke stijl of buitenruimte.

04

FRAME

Frame Collection wordt gekenmerkt door de nevenschikking van aluminium structuren, touw verweven en comfortabele kussens die onbetwistbaar zijn sensueel maken aanwezigheid in de buitenruimte. De verweving van het gevoerde touw op de buis frame creëert een netvormig venster dat fascinerende lichtspelingen kan geven wanneer de zonnestralen gaan spelen. De lichte en sensuele volumes zijn ideaal voor een perfect buiten relaxen en een perfecte visuele privacy.

05

MALA

Een nieuwe collectie is geboren uit elegante, lichte en gemarkeerde geometrische vormen en het biedt maximaal comfort. Het belangrijkste kenmerk van de Malè-collectie is de laagte zitting, een stijve en vierkante structuur, net als een schaal, gemaakt in rotatiegieten, voor een veelzijdigheid die wordt verhoogd dankzij de bekleding van de gecapitonneerde meubelen. Er zijn veel mogelijke resultaten die kunnen worden gecreëerd - dankzij de studie van volumes en hun vormen - die leven geven aan ruimtes die zijn ontworpen om intiem en gezellig te zijn.

06

REEF

Het creëren van een roterende zonnebank is een thema dat een ontwerper bijzonder na aan het hart ligt zoals het gebruik van plastic materialen, die typisch zijn voor de rotatietechnologie, staat de uitdrukking met vrije vormen toe. In het geval van de Reef zonnebank, het doel van de ontwerper Marco Acerbis was om een comfortabel product te ontwikkelen met mooie vormen, zonder franjes, die van nature uit de grond lijken te groeien. Hij heeft zo een stoel gecreëerd die doet denken aan de golven van de zee, gekenmerkt door een geruststellende stabiliteit en visueel evenwicht. Elke curve is tot in detail bestudeerd om het comfort maximaal te garanderen . Voor de meest veeleisende klanten hebben we de mogelijkheid opgenomen om gebruik te maken van een kussen dat het product comfortabeler en zachter maakt.

07

PANAMA

De Panama collectie is ontstaan uit de wens van de ontwerper om de koele zeebries op te roepen, wuivende palmbomen en de gladheid van de stenen gemodelleerd door het water. Het bestaat uit stoelen, loungebanken, barkrukken, ligbedden, poefs en banken, waarvan de belangrijkste kenmerken zijn de brede vormen waarin de lijnen van de ineengestrengelde touwen elkaar kruisen door zonnestralen stralen creëren een magisch spel van licht en schaduw.

08

ALABAMA ALU/WOOD

De verfijnde lijn van Italiaans design en de nobelheid van de ambachtelijke traditie: deze unie geeft leven aan de Alabama-collectie. Een verfijnd en eigentijds stijl met comfortabele stoelen en compacte afmetingen, geschikt voor iedereen behoefte aan ruimte en stijl. De aluminium structuur, die zorgt voor stabiliteit het product, is perfect gecombineerd met de teakhouten lat, die met zijn warme kleur verfijnt de achterbank en de armleuningen. Verschillende materialen om een perfect te creëren chemie met de omringende context.

09

BREEZE

The Breez is het buitengewone resultaat van het talent van Karim Rashid gecombineerd met de kwaliteit van Made in Italy. Het belangrijkste kenmerk is de charmante en ronde vorm. Zijn ergonomie is perfect ontworpen om uw lichaam aan te passen en de maximaal comfort. Breez ligbed is gemaakt met een buizenframe en een geweven gaasbodem. Een ideale metgezel voor luie momenten in uw zwembad of tuin, Breez is een exclusief en trendy item dat garant staat voor duurzame momenten en positieve gevoelens gedurende de hele zomer. Puur design voor uw ontspanning!

10

BREEZE 2.0

Karim extravagantie en creatief genie zorgen nog een keer voor een ontspannend gevoel ligbed met aluminium frame en Microfeel bekleding. Breez 2.0 is geboren als een
hedendaagse evolutie van onze Breez-lounge. De nieuwe Breez 2.0 exclusieve zon lounge drukt een gevoel van comfort en welzijn uit. Deze creatie, zeker een statement maken op terrassen, tuinen en aan het zwembad, is een prachtige oplossing ook voor de meest exclusieve en modieuze interieurs.

11

SACCO

De perfecte balans tussen relax en stijl. In een woord? Sacco. Sacco is een luxe meubels die functioneel zijn en tegelijkertijd een grote persoonlijkheid hebben. Sacco is een collectie geformuleerd in materialen en afwerkingen die lang meegaan tijd. Het kan aan de rand van een zwembad of in een tuin worden geplaatst, het kan of het nu 1-zits of 2-zits is, iedereen zal er dol op zijn! Een 100% made in Italy-product. Alle de materialen die voor deze collectie worden gebruikt, zijn zorgvuldig geselecteerd om tot een perfectie te komen
balans tussen esthetiek, functionaliteit en comfort.

bottom of page