top of page

Ontdek de schoonheid van buitenleven met ons outdoor living aanbod.

OUTDOOR COOKING

FIRE IN THE HOLE!

Serious Outdoor Cooking

Onder het motto 'Serious Outdoor Cooking' kondigen wij graag aan dat De Boever Outdoor Living vanaf heden trotse verdeler is van The Bastard & OFYR.

  • We verbinden vuur, rook en hitte met gastronomie en gaan voor de ultieme smaakbeleving.

  • Ervaar de vele verschillende bereidingstechnieken en maak in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar.

  • The Bastard & OFYR vormen de meest veelzijdige barbecue van dit moment.

 

Komt het water je al in de mond? Kom langs en ontdek ons aanbod.

Bastard_2022.webp

THE Bastard

The Bastard is ontstaan vanuit de liefde voor authentieke smaken en design. Vandaar dat voor The Bastard uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.

SERIOUS COOKING

Een eeuwenoude kookmethode maar verfijnd door Nederlanders. The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van barbecues. Wij weten als geen ander dat de kamado niet alleen mooi, maar ook efficiënt en functioneel moet zijn. Bij The Bastard is overal rekening mee gehouden. Hij doet wat hij moet doen, en is daarin de allerbeste.

Regular_Large-1.webp
20220422-sfeerbeeld-Bastard-200-Fahrenheit-048.webp
LEVENSLANGE GARANTIE
Voor het ontwerp van deze kamado zijn de beste materialen gebruikt. Hij is gemaakt van de speciale cordieriet keramiek, waardoor hij bestand is tegen zeer hoge temperaturen. Door de isolerende keramische binnenbekleding blijft de temperatuur in The Bastard constant. Hier zit ook nog eens levenslange garantie op.
 
WAAROM EEN BASTARD?

Grillen, bakken, roken en stoven, met The Bastard is alles mogelijk. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar. Dit maakt The Bastard de meest veelzijdige barbecue van dit moment. En, ook belangrijk , The Bastard is een trouwe metgezel die je graag verrast en informeert over de lekkerste recepten en die je ondersteunt bij de mooiste en smakelijkste creaties.

1920x500-Website-Headers-Cooking-Units.jpeg

Ofyr

Als u op zoek bent naar een houtgestookt, veelzijdig alternatief voor de traditionele barbecue, bieden OFYR kookunits een unieke ervaring van buitenkoken. Dankzij haar iconische vorm, komen mensen samen rond het vuur, waarbij de chef deel wordt van de groep. Verwacht dus een onevenaarbare gezelligheid!

Het OFYR kooktoestel is het meest veelzijdige buiten kooktoestel op de markt. Met een kookplaat diameter van 85cm (voor 6-12 personen) of 100cm (voor 10-16 personen) is er een keuze voor iedereen. 

sb_cooking-units-classic-storage-100-black-02.jpeg

Wil jij de onbeperkte mogelijkheden ontdekken? Contacteer ons vrijblijvend!

Diphano Hoge bistrotafel.png

Call 

+32 479 79 62 47

Email 

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page